Het snelst groeiende netwerk van Nederland.

Ons sociale netwerk bestaat uit Homerrs. Dit zijn Buurtpunten en ServicePunten bij jou in de buurt waar je jouw pakketjes rechtstreeks naartoe kunt sturen of wegbrengen. Heb je zelf interesse om Homerr te worden? Dat kan! Homerr is altijd op zoek naar gemotiveerde Homerrs om aan ons sociale netwerk toe te voegen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.
Door de ontwikkelingen en maatregelen omtrent het COVID-19 (Corona) virus zijn enkele van onze locaties gesloten. Hierdoor is onze dekking minder optimaal dan gebruikelijk. Excuses voor het ongemak.
BuurtPunt ServicePunt

BuurtPunten

Dit is BuurtPunt Lena.
BuurtPunten zijn particulieren die hun woning ter beschikking stellen als PickUp punt. Dit kunnen freelancers zijn, maar ook buurmannen of -vrouwen die regelmatig thuis zijn om pakketjes aan te nemen voor de buurt. BuurtPunten hebben de mogelijkheid zelf de openingstijden in te stellen en daarom variƫren de openingstijden per BuurtPunt. De meeste BuurtPunten zijn na werktijd geopend, zodat jij op je gemak je pakketje kan ophalen. Door BuurtPunten is er altijd wel een PickUp locatie in de buurt en maken we samen een eind aan ongevraagd bezorgen van jouw pakketje bij willekeurige buren.
Dit is BuurtPunt Lena.
Dit is ServicePunt Novy de Vakman in Otterlo rijwielenhandelaar en sleutelservice Maikel

ServicePunten

Dit is ServicePunt Novy de Vakman in Otterlo rijwielenhandelaar en sleutelservice Maikel
ServicePunten zijn lokale ondernemingen binnen de retail of horeca, zoals bijvoorbeeld een koffietentje of bakker. ServicePunten hebben vaste openingstijden en de langste openingstijden in de buurt. ServicePunten geven de mogelijkheid aan klanten om het pakketje op te halen terwijl zij hun favoriete buurtwinkel bezoeken.

BuurtHubs

Alle BuurtPunten en ServicePunten samen zorgen voor een slim netwerk van kleinschalige BuurtHubs. Op deze manier verbindt Homerr elke wijk aan een BuurtPunt of Servicepunt. Daarmee is er altijd dichtbij een onafhankelijke PickUp locatie aanwezig waar je, je pakketten rechtstreeks naartoe kunt sturen, om die vervolgens wanneer het jou uitkomt, op te halen. Pakketbezorgers hoeven voortaan niet meer moeilijk te doen bij buren die het pakketje eigenlijk niet aan willen nemen, maar brengen deze pakketten rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde Buurt- of ServicePunt toe. Zodra we in elke wijk een BuurtHub hebben geopend kunnen we de bevoorrading van de punten samen met de pakketbezorgers slimmer, centraal en duurzamer inrichten.

Download vandaag nog de app en meld je aan!