Veelgestelde vragen & contact

Waar ben je naar op zoek?

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ik heb een vraag als:

Consument

Homerr

Jouw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd

1. Wat is Homerr

1.1 Wat is Homerr?
check

Homerr is een onafhankelijk sociaal pick-up- en drop-off netwerk van buurtgenoten en lokale ondernemers waar je rechtstreeks je pakket kunt inleveren of laten bezorgen. Momenteel opereert Homerr in Nederland en in België.

Een BuurtPunt is een particulier die vaak om en rond het huis bezig is en die zich via ons platform beschikbaar stelt om pakketten voor de buurt te verwerken. Zo hoef jij niet thuis te zijn!

Een ServicePunt is een lokale ondernemer die voor jou je pakketten kan verwerken. Dit kan dus de bakkerij, het pompstation of de supermarkt bij jou in de buurt zijn.

1.2 Hoe kan ik Homerr bereiken als HomerrPunt?
check

Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer in de app. Of stuur een mailtje naar hallo@homerr.com. Wij zijn van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar.

2. Wanneer en hoe kan ik een Homerr worden?

2.1 Wat zijn de eisen om HomerrPunt te worden
check

Allereerst moet een nieuwe Homerr minimaal 18 jaar zijn en op de begane grond wonen (Het is niet mogelijk om in een flatgebouw Homerr te worden). Je moet ook voldoen aan onze voorwaarden betreffende de openingstijden op basis van je rol als BuurtPunt of ServicePunt.

Er wordt gekeken naar de afstand die er is tot het dichtstbijzijnde

HomerrPunt en de hoeveelheid pakketten die in je omgeving worden

verwerkt. Het is voor ons niet de bedoeling dat HomerrPunten met elkaar concurreren voor de pakketten. Duurzaamheid is bij ons een zeer belangrijke factor. Wij zullen je enkel aansluiten wanneer dit een positief effect heeft op de CO² besparing.

BuurtPunt

Van onze BuurtPunten vragen we dat zij minimaal 5 dagen per week en per dag minimaal 4 aaneengesloten uren geopend zijn. Tussen 17:00 en 18:00 ervaren wij bij de BuurtPunten de meeste drukte. Dit uur moet dan ook tussen hun openingstijden vallen. Er kan één werkdag worden gewisseld met 4 aaneengesloten uren op de zaterdag. Hier hoef je het uur van 17:00 en 18:00 niet te waarborgen.

ServicePunt

Van onze ServicePunten vragen we dat zij minimaal 5 dagen per week en per dag minimaal 8 aaneengesloten uren geopend zijn.

LET OP: Het is niet mogelijk om jouw koeriers tijden aan te passen. Onze koeriers hebben hun vaste route en proberen deze zo efficiënt mogelijk te rijden. Het is wel mogelijk om, in overleg, afspraken met je koerier te maken.


2.2 Hoe meld ik mijzelf aan als Homerr BuurtPunt of als Homerr ServicePunt?
check

Aanmelden is eenvoudig. Ga naar de website www.homerr.com/contact en vul het contactformulier in. Wij zullen jouw aanvraag in behandeling nemen en binnen 7 werkdagen contact met je opnemen of je locatie voldoet aan onze voorwaarden als nieuw HomerrPunt. 

LET OP: Wanneer jouw locatie aan de voorwaarden voldoet, woon je een 30 minuten durende online training bij van een van onze Onboarding Agents. Je kunt geen Homerr worden zonder deze training af te ronden. Tijdens deze training bespreken we hoe de app functioneert, hoe je alles binnen de app kunt regelen, wanneer je de benodigde materialen ontvangt en wanneer je van start zult gaan.

LET OP: Nadat je van start bent gegaan verwachten we dat je minimaal 3 maanden in ons netwerk blijft, om het hele traject mee te krijgen en alle aspecten van het Homerr zijn mee te maken.

2.3 Vanaf wanneer ben ik zichtbaar op de kaart?
check

Nadat de online training is afgerond, zullen de nieuwe Homerrs de week daarop op vrijdag starten. Vanaf dat moment ben je ook te vinden op de kaart.

3. Hoe werkt de Homerr applicatie?

3.1 Aanmaken van een account
check

Je kunt via de Homerr app een account aanmaken. Download deze eerst vanuit de PlayStore (Android) of App Store (iOS). Wanneer je de app opent, klik je op de optie ‘ik heb nog geen account’. Vervolgens vul je alle gegevens in. Bij de ‘Verificatie’ moet je één foto van je legitimatiebewijs toevoegen en één foto van waar de pakketten komen te staan. Je account is succesvol aangemaakt wanneer je de pagina ‘Koerier & Klant’ ziet. 

LET OP: Vergeet niet je bankgegevens in te vullen! Onderaan de app heb je de knop ‘account’. Hier kun je je bankgegevens invullen en opslaan. Dit is belangrijk, omdat je natuurlijk wel vergoed wilt worden van de pakketten die je hebt verwerkt.

3.2 Wanneer moet ik wat scannen?
check

Het is bij Homerr allemaal vrij simpel. Er wordt in de app eerst onderscheid gemaakt tussen klant en koerier en daarna tussen brengen en halen. Onderstaande stappen worden ook uitgelegd in de filmpjes op https://www.homerr.com/trainingen

Klant komt brengen

Stap 1: Klik in de Homerr app op ‘klant’ en op dan ‘komt brengen’. Scan de QR-code of de code op het retourformulier van de klant.
Stap 2: Plak een Homerr barcodesticker op het pakket en scan deze ook.
Stap 3: Bij het eerste pakket krijg je een melding dat er nog geen zakcode is gescand. Scan een tie-wrap en bewaar deze bij de zak. Als er al een zak is aangemeld, geef je aan of het pakket hierin past. Klik verder tot ‘Whoohoo’, de klant krijgt een track & trace via mail. 

Wanneer de zak vol is, geef je dit aan in de app (tijdens het inscannen van een pakket) en scan je een nieuwe tie-wrap en stop je het desbetreffende pakket in een nieuwe zak. Simpel toch!

Klant komt halen

Stap 1: Vraag de naam van de geadresseerde en een ID bewijs ter controle (dit is verplicht!). Klik in de Homerr app op ‘klant’ en dan ‘komt halen’.
Stap 2: Zoek het pakket, scan de barcodesticker en laat de klant tekenen voor ontvangst.
Stap 3: Klik op verder totdat het ‘Whoohoo!’ scherm verschijnt. 


LET OP: Vanwege de huidige maatregelen rondom Corona vragen we op dit moment of je zelf de handtekening kunt zetten.

BELANGRIJK: Om onduidelijkheid en diefstal te voorkomen is het niet toegestaan dat de klant zelf zijn pakket moet zoeken/pakken.


Koerier komt brengen

Stap 1: Pak de zak uit wanneer de koerier hem komt brengen, je hoeft deze zak zelf niet in te scannen.
Stap 2: Open de app en klik op ‘koerier’ en dan ‘komt brengen’. Scan alle pakketten individueel. Je kunt ze achter elkaar inscannen.
Stap 3: Klik op verder tot het ‘Whoohoo!’ scherm verschijnt.


Koerier komt halen

Stap 1: Sluit de zak stevig met bijbehorende tie-wrap. Klik in de Homerr app op ‘koerier’ en dan ‘komt halen’.
Stap 2: Scan de zak uit met bijbehorende tie-wrap. Doe dit pas wanneer de koerier er is.
Stap 3: Noteer de naam van de koerier en laat de koerier een handtekening plaatsen in de Homerr app. Klik op ‘verder’.

3.3 Barcodes van Vinted
check

Vinted (Frankrijk)

Wanneer een klant een pakket van Vinted naar Frankrijk verstuurd, moet de klant zelf het label uitprinten en dit op het pakket plakken. Dit label is nodig voor onze logistieke partner van Vinted in Frankrijk. Vinted informeert hun klanten hier ook over, maar het is goed hierop te letten. Zoek enkel de barcode met het Homerr logo en scan deze. Er moet dus ook altijd een Homerr barcodesticker worden gescand en op het pakket worden geplakt.


3.4 Ik heb een ! in mijn app, wat nu?
check

Wij geven onze klanten in totaal 14 dagen de tijd om hun pakket bij je op te halen. Als ze dit niet binnen deze periode doen, stuur je het pakket terug. Er komt automatisch een rood uitroepteken bij het pakket te staan. Dit uitroepteken zie je ook als het pakket verkeerd geleverd is. In beide gevallen volg je onderstaande stappen.

Stap 1:
Er komt automatisch een rood uitroepteken bij “orders” te staan. Klik op ‘’orders’’. Deze knop vind je links onderin je scherm.

Stap 2:
Ga naar ‘voor de klant’. Klik op het rode uitroepteken dat naast de pakketcode staat en geef aan dat je het wil terugsturen.

Stap 3:
Scan de oude barcode van het pakket. Stop het pakket in de zak als er nog een zak open is of open een nieuwe en scan een nieuwe tie-wrap. Ga altijd door tot je het 'Whoohoo' scherm ziet!

Let op: alleen indien de onderstaande instructies correct worden uitgevoerd, ontvang je de vergoeding.

Mochten hier nog vragen over zijn kun je het beste de filmpjes uit onderstaande link bekijken: https://www.homerr.com/trainingen


3.5 De klant weigert het pakket, wat moet ik doen?
check

Je scant de barcode van het pakket bij ‘klant’ en ‘komt halen’ en geeft bovenin het scherm aan dat de klant het pakket weigert. Het pakket komt met een uitroepteken bij je ‘orders’ terecht. Je stuurt het pakket op dezelfde manier terug als omschreven bij 3.4.

3.6 Hoe pas ik mijn openingstijden aan?
check

Het aanpassen van je openingstijden is heel eenvoudig. Rechts onderin je scherm druk je op ‘meer’. Klik op de bovenste optie ‘openingstijden’. Hier kun je je tijden aanpassen.LET OP: Nadat je je openingstijden hebt gewijzigd, moeten deze eerst door ons worden goedgekeurd. Je openingstijden zijn dus niet automatisch veranderd. Dit houdt in dat ze nog steeds moeten voldoen aan de eisen zoals beschreven bij punt 2.1.

3.7 Ik ga op vakantie, wat nu?
check

Je moet je vakantie doorgeven via onze app. Rechts onderin je scherm druk je op ‘meer’. Klik op de tweede optie ‘vakantie’. Hier kun je je vakanties opgeven. Vergeet niet op opslaan te klikken wanneer je de data hebt ingevuld.

BELANGRIJK: Als je één dag afwezig bent, moet je dit minimaal 7 dagen van te voren invoeren in de app. Als je twee of meer dagen op vakantie gaat, moet je dit minimaal een maand van te voren invoeren in de app. Zo kunnen wij alles op tijd regelen met je koerier en op die manier weten je klanten ook dat je niet aanwezig bent.

LET OP: Het is slechts mogelijk om één vakantie per keer door te geven in onze app. Mocht er een moment zijn waarop je twee onafhankelijke vrije periodes hebt, voer de eerstkomende vrije periode in en voer na deze periode de volgende absentie in.

3.7.1 Zichtbaarheid kaart
check

Wanneer je voor korte tijd (1 t/m 3 dagen) afwezig bent, zul je een aantal dagen niet zichtbaar zijn op de kaart op onze website. Klanten kunnen jou wel altijd nog kiezen op de kaart bij de webshops.

Bij een absentie langer dan 4 kalenderdagen, zal jouw HomerrPunt 17 dagen van tevoren van de kaart bij de webshops verdwijnen tot het einde van jouw absentie. Hierdoor voorkomen we dat pakketten voor de consument onnodig lang blijven liggen.


3.8 Het lukt mij niet om de QR-code/barcode/tie-wrap te scannen, wat nu?
check

Controleer eerst of er niet per ongeluk een foute handeling is verricht. Check of je scant in het juiste scherm! Wanneer je via een ander scherm de QR-code scant, krijg je een foutmelding en geeft de app aan dat hij de code niet herkent. 

Scannen lukt niet? Er is nog altijd de mogelijkheid om de barcode handmatig in te voeren. Mocht ook dit niet werken, mag je in dat geval het pakket niet aannemen. 

Als het niet lukt om de tie-wrap uit te scannen op het moment dat de koerier bij je is, maak dan een foto van de tie-wrap code. Mail deze foto naar hallo@homerr.com met de melding dat de zakken mee zijn met de koerier, maar de tie-wrap niet kon worden uitgescand. Wij zetten dit door naar de financiële afdeling om te beoordelen of de zakken nog kunnen worden toegevoegd op de factuur.

LET OP: Als je deze foto niet opstuurt, weten wij niet dat de zak is meegegaan met de koerier en kunnen wij de desbetreffende pakketten niet uitbetalen.

3.9 Ik krijg een foutmelding te zien en ik weet niet wat ik nu moet doen.
check

Wanneer je een foutmelding krijgt te zien, kun je het beste even de app helemaal afsluiten en deze opnieuw opstarten. Mocht je vervolgens nog een keer dezelfde foutmelding krijgen, maak hiervan een screenshot (schermafbeelding) en stuur deze op naar naar hallo@homerr.com, zodat de klantenservice je beter kan assisteren met het probleem.

Zie je de foutmelding ‘Dit pakket is voor een ander moment bedoeld', dan is het pakket nog niet goed ingescand. Scan het pakket dan eerst in via Koerier komt brengen. Vervolgens kan je het wel op de juiste manier uitscannen.


4. Ik ben Homerr

4.1 Ik ben onverwachts niet in de gelegenheid om thuis te zijn.

Het kan altijd gebeuren dat er iets onverwachts gebeurt, waardoor je plotseling niet meer thuis kunt zijn. Geef dit door via hallo@homerr.com, zodat wij hiervan op de hoogte zijn. Hang altijd een briefje op de deur om te laten weten dat je er niet bent. Het is belangrijk dat je dit doet, om klachten te voorkomen!

4.2 Wanneer worden de pakketten afgeleverd en opgehaald?

Lees meer bij punt 2.1

BuurtPunt

Van onze BuurtPunten vragen we dat zij minimaal 5 dagen per week en per dag minimaal 4 aaneengesloten uren geopend zijn. Tussen 17:00 en 18:00 ervaren wij bij de BuurtPunten de meeste drukte. Dit uur moet dan ook tussen hun openingstijden vallen. Er kan één werkdag worden gewisseld met 4 aaneengesloten uren op de zaterdag. Hier hoef je het uur van 17:00 en 18:00 niet te waarborgen.

ServicePunt

Van onze ServicePunten vragen we dat zij minimaal 5 dagen per week en per dag minimaal 8 aaneengesloten uren geopend zijn.

LET OP: Het is niet mogelijk om jouw koeriers tijden aan te passen. Onze koeriers hebben hun vaste route en proberen deze zo efficiënt mogelijk te rijden. Het is wel mogelijk om, in overleg, afspraken met je koerier te maken.

4.3 Wanneer en hoe krijg ik betaald?

Overzichten

Je krijgt van ons rond de 7e van elke maand een factuur, met een overzicht van alle verwerkte pakketten van de afgelopen maand. In dit overzicht is precies te zien hoeveel pakketten je hebt verwerkt en wat de vergoeding bedraagt. De vergoeding wordt rond de 17e van elke maand uitbetaald op het door jou doorgegeven rekeningnummer. 

Uitbetaling
Bij de uitbetaling wordt er een onderscheid gemaakt tussen ServicePunten en BuurtPunten.

ServicePunten krijgen het openstaande bedrag iedere maand automatisch uitbetaald.

BuurtPunten moeten:

 • iedere maand zelf aangeven of ze uitbetaald willen worden.
 • minimaal €25,- hebben opgespaard.
 • klikken op Storten bij ‘financiën’. Klik hier uiterlijk de 4e van de maand op, om het bedrag in de laatste week van de maand te ontvangen. Op het moment dat je op storten klikt, verdwijnt het saldo uit de app.

Geef je dit niet aan, dan ben je automatisch aan het sparen en wordt het openstaande bedrag meegenomen naar de volgende maand. 


4.4 Hoe groot en/of zwaar mogen de pakketten zijn?

De maximale afmetingen zijn (L)85cm x (B)35cm x (H)35cm. Pakketten groter dan dit mogen niet worden aangenomen, omdat wij deze niet kunnen verwerken. Toch wel aangenomen? Dan neemt de koerier deze niet mee!
Wanneer het pakket in onze Homerr zak past, mag je het aannemen. Anders niet. De webshops waarmee wij een samenwerking hebben, zijn hierover geïnformeerd.

Het maximale gewicht van een pakket is 10 kg.

4.5 Hoe kom ik aan nieuwe tie-wraps, barcodestickers en zakken?

Eén keer per maand ontvang je een verzoek in de Homerr applicatie om jouw voorraad van de Homerr materialen in te vullen. De applicatie kijkt vervolgens naar de scans die je uitvoert en past vervolgens de door jou doorgegeven voorraad hierop aan. Wanneer wij zien dat je nieuwe Homerr materialen nodig hebt, sturen wij automatisch een pakket naar jou toe. Mocht je geen materialen meer hebben, verzoeken wij je vriendelijk om ons te mailen naar hallo@homerr.com.

4.6 Ik kan het aantal pakketten wat ik ontvang niet meer aan, wat nu?

Mocht je overspoeld raken met pakketten en daardoor in de knoop komen, neem in dat geval contact op met ons via hallo@homerr.com. Wij kijken samen met je naar een oplossing!

4.7 Wanneer moet ik de zakken uitscannen voor de koerier?

Scan de zak(ken) uit wanneer de koerier fysiek aanwezig is. Zorg ervoor dat je dit niet eerder doet, anders lijkt het alsof de zak al is opgehaald. Als een zak niet wordt uitgescand, kan het niet worden meegerekend met je vergoeding. Vergeet dit dus niet!

LET OP: Scan altijd eerst zelf de zakken uit, voordat de koerier iets scant!

4.8 Ik wil stoppen met het zijn van een HomerrPunt

Wanneer je start met het zijn van een HomerrPunt verwachten we dat je minimaal 3 maanden bij ons netwerk aangesloten blijft. Mocht je in de toekomst besluiten om er toch mee te stoppen, meldt dit via hallo@homerr.com. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van één maand geldt. Nadat wij je aanvraag om te stoppen hebben ontvangen, zullen wij telefonisch contact met je opnemen om je afmelding te bevestigen en te verwerken.

4.9 Ik ga verhuizen, wat nu?

Geef dit minimaal één maand van te voren aan. Stuur een mail naar hallo@homerr.com. Wij zullen direct kijken of je kunt starten op je nieuwe locatie. Echter, houd er rekening mee dat er een mogelijkheid bestaat dat we je vanwege duurzaamheid redenen niet kunnen aansluiten op je nieuwe locatie.

4.10 De koerier is niet langsgekomen/buiten de afgesproken tijden

Mocht de koerier niet zijn langsgekomen, stuur een mail naar hallo@homerr.com. Wij zullen hiervan een melding maken en zorgen ervoor dat de koerier de eerstvolgende keer langs zal komen.

4.11 Er staan pakketten in mijn ‘orders’ die ik nooit heb ontvangen of al zijn opgehaald, wat nu?

Wanneer er uitroeptekens achter pakketten staan die nog geen 14 dagen op jouw locatie zijn of pakketten in je ‘orders’ staan die je niet hebt ontvangen, geef dit door via hallo@homerr.com. Geef aan om welke pakketten het gaat (beginnend met 006) en wat er met het pakket is.

4.12 Ben ik verzekerd bij Homerr indien de pakketten worden gestolen/beschadigd zijn?

Indien de pakketten worden meegenomen door diefstal, zul je niet aansprakelijk worden gesteld. Dit moet wel aantoonbaar zijn. Is er sprake van nalatigheid? Dan is Homerr niet aansprakelijk. Als de pakketten tijdens transport zodanig beschadigd zijn, waardoor de klant deze niet wil meenemen, kun je dit aangeven bij het uitscannen bij ‘klant komt halen’. Zie 3.5. Verwijs de klant door naar onze klantenservice.

4.13 De koerier heeft een zak niet meegenomen, waarom is dat?

Alle zakken moeten voor 20:00 uur zijn aangemeld. Heb je een nieuwe zak pas na 20:00 uur aangemeld en de koerier komt de volgende dag langs? Dan wordt deze niet meegenomen. De zak zal de volgende ophaaldag worden meegenomen. Is de zak wel op tijd aangemeld, maar niet meegenomen door de koerier? Wij zorgen voor een nieuw afhaalverzoek voor een volgende ophaaldag. Je hoeft hierover geen contact met ons op te nemen. Wel is het belangrijk dat de tiewrap goed is aangemeld, anders zal de zak niet bekend zijn in ons systeem en wordt de zak niet opgehaald. Kom je erachter dat de tiewrap niet goed is aangemeld? Meld dit bij ons via hallo@homerr.com en geeft de tiewrap-code door (beginnend met 0072)


5.1 Handleiding

Deze FAQ staat vol informatie en dat is ontzettend handig. Het is echter nog handiger als je een handleiding kunt downloaden waarin alle stappen die er binnen de Homerr applicatie zijn, nog even worden uitgelegd. Ook met plaatjes. Zo is het lekker duidelijk. Bekijk en download de handleiding hieronder!

Handleidig Homerrs

5.1. Per wanneer start de puntentelling van het loyaliteitsprogramma?

Per xx oktober start de puntentelling en kunnen alle Homerrs meesparen.

5.2. Wat is de naam van het loyaliteitsprogramma?

Het loyaliteitsprogramma heet "Homies Spaarprogramma".

5.3. Hoe heten de punten die ik kan verdienen?

De punten die je kunt verdienen heten "Homies".

5.4. In welke talen is het loyaliteitsprogramma beschikbaar?

Het loyaliteitsprogramma is beschikbaar in het Nederlands en in het Frans.

5.5. Wat is de reactietijd voor vragen over het loyaliteitsprogramma?

Meestal wordt er binnen 24-48 uur gereageerd op vragen over het loyaliteitsprogramma.

5.6. Zijn er kosten verbonden aan deelname aan het Loyaliteitsprogramma?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Als je een HomerrPunt bent, verdien je automatisch punten en kun je ze inwisselen voor bijvoorbeeld cadeaubonnen.

5.7. Kan ik mijn puntensaldo gebruiken voor korting op verzendkosten? Antwoord: Nee, dat is momenteel nog niet mogelijk.

Nee, dat is momenteel nog niet mogelijk. Je kunt je punten echter wel inwisselen voor andere leuke beloningen.

5.8. Hoe kan ik punten verdienen met het Homerr Loyaliteitsprogramma?

het aantal punten dat je verdient per activiteit varieert. In het overzicht van Transacties in het Homies spaarprogramma kun je zien hoeveel punten je ontvangt bij elke activiteit.

5.9. Hoe kan ik mijn verdiende punten gebruiken?

Ga naar de Shop in de Homerr app en neem een kijkje. Daar zie je precies hoeveel punten je gespaard hebt.

5.10. Welke beloningen kan ik krijgen met mijn punten?

Je kunt jouw punten inwisselen voor een beloning. Bijvoorbeeld een bon van cadeaubon.nl die ingewisseld kan worden bij verschillende winkels zoals Hema, Bol.com, Bijenkorf, Coolblue, Douglas, Gamma, Decathlon, VT Wonen, fonQ.nl, Fletcher Hotels, en Wehkamp. De waardes van de cadeaubonnen variëren.

5.11. Hoe lang zijn mijn punten geldig?

Punten blijven geldig en zijn inwisselbaar zolang je actief bent als HomerrPunt.

5.12. Worden er nieuwe badges/punten/cadeaubonnen toegevoegd?

Deze worden regelmatig toegevoegd. Houd de Homerr app dus in de gaten!

5.13. Wanneer ontvang ik mijn voucher?

Kort na het aanvragen ontvang jij deze in de mailbox van de door jouw opgegeven mail in jouw Homerr app account.

5.14. Hoe kan ik mijn puntensaldo controleren?

Open de Homerr app, klik op "Homies Spaarprogramma" en vervolgens op ‘Transacties" om je puntensaldo te controleren.

5.15. Hoe vaak wordt mijn puntensaldo bijgewerkt?

Je puntensaldo wordt iedere 24 uur bijgewerkt.

5.16. Is het mogelijk om mijn punten over te dragen aan iemand anders?

Nee, het spaarprogamma is gekoppeld aan het Homerr account. De punten zijn niet overdraagbaar.

5.17. Mijn punten zijn niet bijgeschreven na een voltooide activiteit. Wat moet ik doen?

Je punten worden in principe elke 24 uur bijgewerkt. Mocht het na 48 uur niet veranderd zijn, neem dan contact met ons op.

Jouw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd

1. Algemeen

1.1 Wat is Homerr?

Homerr is een sociaal netwerk van BuurtPunten en ServicePunten bij jou in de buurt waar je jouw pakket rechtstreeks naartoe kunt sturen of in kunt leveren.
Een BuurtPunt is een particulier die vaak om en rond het huis bezig is en die zich via ons platform beschikbaar stelt om pakketzending aan te nemen, zodat jij niet thuis hoeft te zijn.
Een ServicePunt is een lokale ondernemer met een winkel die tevens zich via ons platform beschikbaar stelt voor pakketzending.

1.2 Hoe vind ik een HomerrPunt bij mij in de buurt?

Je kunt hier het meest actuele overzicht van ons netwerk vinden.

Nog niet in de buurt?
Homerr is het snelst groeiende duurzame logistieke netwerk van de Benelux. We werken aan een optimale dekking. Het kan zijn dat wij nog niet bij jou in de buurt zitten. Laat het ons dan weten en help mee te bouwen aan het meest duurzame netwerk.

1.3 Hoe weet ik of ik een HomerrPunt kan vertrouwen?

Homerr is een sociaal platform van mensen die graag de buurt willen helpen. Met iedere Homerr voeren we een intakegesprek en doorlopen we een uitgebreide training.

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn belangrijke waarden voor ons sociaal logistieke netwerk. Wij zien toe op de naleving van afspraken en zijn iedere dag in contact met ons netwerk om de service te verbeteren. Mocht je toch tegen bepaalde zaken aanlopen, vul dan het contactformulier in op de website.

1.4 Hoe lang duurt het verzenden met Homerr?

Homerr is een duurzaam en sociaal netwerk. Wij geloven dat pakketbezorging slimmer en duurzamer kan. Daarom maken we gebruik van bestaande ritten en gebruiken de onbenutte capaciteit van vervoerders. Hiermee besparen we tot wel 79% CO2 en een hoop busjes op de weg. Next-day delivery is enorm belastend voor het milieu en vaak helemaal niet per se nodig.

Bij Homerr is de gemiddelde levertijd 3 tot 5 werkdagen, dit is afhankelijk van of je bijvoorbeeld enkel retour stuurt of van HomerrPunt naar HomerrPunt verzendt. De koeriers komen inmiddels meerdere keren per week langs onze HomerrPunten om pakketten te halen en brengen. Om CO2 te besparen doen we dit niet standaard iedere dag. Ook is ons distributiecentrum niet 's nachts geopend. Pakketten worden daar op werkdagen verwerkt.

1.5 Hoe kan ik mijn bestelling volgen en hoe weet ik of mijn pakket is afgeleverd

Bij het aanmaken van de zending heb jij je voorkeur van afleverlocatie al doorgegeven. Je ontvangt een e-mail met de adresgegevens en openingstijden zodra het pakket klaar ligt op de locatie om af te halen. Kijk op onze Track & Trace op www.homerr.com om de laatste status van je pakket te zien.

 • Je pakket is afgeleverd voor verzending: Het pakket is ingeleverd op een van onze locaties
 • Je pakket is opgehaald door de vervoerder: Het pakket is opgehaald en onderweg naar het sorteercentrum
 • Je pakket is aangekomen op ons distributiecentrum: Het pakket is gearriveerd op ons sorteercentrum en wordt gesorteerd
 • Je pakket is onderweg naar de door jou geselecteerde Homerr: Het pakket wordt momenteel vervoerd naar de afhaallocatie of staat klaar om vervoerd te worden voor het eerstvolgende levermoment. Omdat we niet iedere dag leveren kan deze status enkele dagen duren.
 • Woohoo! Je pakket is aangekomen en kan worden afgehaald: Pakket is bezorgd. Je hebt 14 dagen om het pakket op te halen. Vergeet niet je ID-bewijs mee te nemen.


1.6 Hoe lang blijft mijn pakket op het HomerrPunt liggen om op te halen?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je pakket ophalen. Mocht dit niet lukken, dan is dat uiteraard geen probleem! Een pakket blijft 14 dagen bij een HomerrPunt liggen, in deze tijd krijg je 4 reminders per mail om je pakket op te halen. Daarna wordt het automatisch teruggestuurd naar het HomerrPunt van de verzender of de webshop. Hier kunnen we helaas geen verandering in brengen.

Kom je je pakket snel ophalen? Jouw Homerrpunt kijkt uit naar je komst, want de pakketjes stapelen zich snel op.

1.7 Wat als mijn (vaste) HomerrPunt niet meer zichtbaar is op de locatiekaart?

Wanneer een HomerrPunt niet meer te zien is op de kaart kan dat verschillende redenen hebben:

 • Het HomerrPunt heeft een tijdelijke afwezigheid doorgegeven.
 • Het HomerrPunt is niet (meer) actief

Heb jij dit HomerrPunt gekozen om jouw pakket te laten bezorgen? Maak je geen zorgen! Het pakket wordt bij het dichtstbijzijnde alternatieve Punt geleverd. De ontvanger krijgt een e-mail met de gegevens van de nieuwe locatie.

1.8 Welke afmetingen mag mijn pakket hebben? En wat is het maximale gewicht van de verzending?

Pakketten die verzonden worden via Homerr mogen een maximale afmeting hebben van 80x35x35cm met een maximaal gewicht van 10 kg. Helaas moeten we grotere pakketten weigeren. De Homerr locatie zal dit pakket dan ook niet aannemen.

De maximale grootte van een pakket via de webshop Vinted is 40x25x15 met een gewicht van 2 kilo.


2. Verzenden via webshop Vinted

2.1 Ik wil mijn Vinted pakket via Homerr verzenden. Hoe werkt dit precies?

Wat leuk dat je voor Homerr hebt gekozen als verzendmethode! Bij het sluiten van de verkoop in de Vinted App kun je als ontvanger Homerr als verzendoptie kiezen. Vervolgens selecteer je de Homerr locatie waar jij je bestelling het liefst bezorgd wilt hebben. De verzender van het pakket ontvangt vervolgens van Vinted een unieke QR code. Deze code is voorzien van de gegevens en het afleveradres van de ontvanger. De verzender van het pakket gaat vervolgens met deze QR code en het pakket naar een Homerr locatie bij hem/haar in de buurt.

2.2 Ik wil mijn Vinted pakket verzenden binnen Nederland. Hoe werkt dit precies?

Als verzender van het pakket heb jij een unieke QR code van de webshop ontvangen:

 1. Geef je pakket af op een Homerr locatie (dit kan zowel een Buurt-als ServicePunt zijn) bij jou in de buurt.
 2. Je toont op locatie de afbeelding van de QR code op je telefoon. (LET OP voor buitenlandse pakketten dien je een geprint label te hebben)
 3. Per pakket kan je slechts 1 QR code gebruiken.
 4. De Homerr scant je QR code (hierop staan de gegevens van de ontvanger) en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket. Adresgegevens noteren is dus niet nodig. Wel raden we je aan om de cijferreeks onder de QR code op het pakket te schrijven.
 5. De Homerr volgt de juiste stappen in zijn app scherm en krijgt een Whoohoo wanneer het pakket goed is ingescand.
 6. Jij krijgt gelijk een e-mailbericht met de bevestiging van de zending. Let op dat je dit altijd op de locatie checkt. Het is je persoonlijke bewijs van verzenden.
2.3 Ik wil mijn Vinted pakket verzenden naar Frankrijk. Hoe werkt dit precies?

Als verzender van het pakket heb jij van Vinted een formulier met een QR-code per mail ontvangen. Naar Frankrijk is het helaas nog niet mogelijk om zonder geplakt verzendlabel te verzenden.

1. Print het formulier en plak dit op je pakket. 

2. Geef je pakket voorzien, van het geprinte verzendlabel, af op een Homerr locatie (dit kan zowel een Buurt-als ServicePunt zijn) bij jou in de buurt. Vinted raad je aan om het label 2 maal te printen en ook een versie in het pakket te stoppen.

3. De Homerr scant het label met de QR code (hierop staan de gegevens van de ontvanger) en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket.

4. De Homerr volgt de juiste stappen in zijn app scherm en krijgt een “Whoohoo” wanneer het pakket goed is ingescand.

5. Jij krijgt gelijk een e-mailbericht met de bevestiging van de zending. Let op dat je dit altijd op de locatie checkt. Het is je persoonlijke bewijs van verzenden.


2.4 Hoe kan ik mijn bestelling volgen en hoe weet ik of mijn pakket is afgeleverd?

Bij het aanmaken van de zending heb jij je voorkeur van afleverlocatie al doorgegeven. Je ontvangt een e-mail met de adresgegevens en openingstijden zodra het pakket klaar ligt op de locatie om af te halen. Kijk op onze Track & Trace op www.homerr.com om de laatste status van je pakket te zien.

 • Je pakket is afgeleverd voor verzending: Het pakket is ingeleverd op een van onze locaties
 • Je pakket is opgehaald door de vervoerder: Het pakket is opgehaald en onderweg naar het sorteercentrum
 • Je pakket is aangekomen op ons distributiecentrum: Het pakket is gearriveerd op ons sorteercentrum en wordt gesorteerd
 • Je pakket is onderweg naar de door jou geselecteerde Homerr: Het pakket wordt momenteel vervoerd naar de afhaallocatie of staat klaar om vervoerd te worden voor het eerstvolgende levermoment. Omdat we niet iedere dag leveren kan deze status enkele dagen duren.
 • Je pakket is aangekomen en kan worden afgehaald: Pakket is bezorgd. Je hebt 14 dagen om het pakket op te halen. Vergeet niet je ID-bewijs mee te nemen.
2.5 Ik zie in mijn track en trace dat mijn pakket onderweg is naar Frankrijk of vanuit Frankrijk naar Nederland. Hoe krijg ik meer informatie hierover

Helaas hebben wij geen inzicht in transport in Frankrijk. Dit omdat het vervoer daar in handen is van een ander vervoersbedrijf. Voor meer informatie over statussen Frankrijk verzoeken we je contact op te nemen met de helpdesk van Vinted. Zij beschikken ook over de track en trace status van het Franse vervoersbedrijf.

2.6 Hoe kan ik in contact komen met de klantenservice van de webshop Vinted?

Helaas is de webshop Vinted niet telefonisch te bereiken. Wel kun je contact met hen opnemen via de VintedApp. Via de verkoopovereenkomst in de Vinted App zie je rechtsboven een ‘’Help’’ knop. Als je dit selecteert volgen er enkele vragen. Zoek of je vraag hierbij staat, mocht dit niet het geval zijn, kan je een soortgelijke vraag selecteren en helemaal naar beneden scrollen. Hier vind je een leeg opmerkingenveld, waar je de vraag of situatie kan beschrijven.

2.7 Kan ik mijn ontvangen pakket van Vinted retourneren via Homerr?

Helaas is het (nog)niet mogelijk om een al in ontvangst genomen pakket van Vinted te retourneren. Wij adviseren je om contact op te nemen met de klantenservice van Vinted, wanneer jij vragen hebt over een item retourneren.

2.8 Welke afmetingen mag mijn pakket hebben? En wat is het maximale gewicht van de verzending?

Pakketten die verzonden worden via Homerr mogen een maximale afmeting hebben van 40x25x15. Helaas worden grotere pakketten geweigerd door de Homerr locaties. Pakketten via Vinted mogen maximaal 2 kg wegen.

2.9 Ik heb geen verzendbevestiging in mijn e-mail ontvangen.

Het kan zijn dat de verzendbevestiging in je ongewenste inbox is terechtgekomen. Op het moment dat je pakket correct is ingeleverd, krijg je automatisch een verzendbevestiging per e-mail. Mocht  onverhoopt je pakket toch niet goed zijn ingeleverd, raden we je aan om nogmaals de locatie waar je het pakket hebt gebracht te bezoeken en het pakket correct in te leveren, waardoor je de verzendbevestiging automatisch ontvangt. Mocht het niet meer mogelijk zijn je pakket correct in te leveren en is je pakket toch meegegaan met de koerier, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

2.10 Mijn status staat al geruime tijd stil.

Wat vervelend, het lijkt erop dat er iets mis gaat met het verzenden van het pakket. Voor pakketten waar de track en trace status al langer dan 14 dagen stil staat adviseren we je om rechtstreeks contact op te nemen met de Helpdesk van Vinted. Het is belangrijk om een melding te maken bij de verantwoordelijke webshop én om akkoord te vragen voor de start van een pakketonderzoek. Dit onderzoek loopt tussen Vinted en Homerr. Vinted voorziet ons van alle gegevens die nodig zijn om je pakket alsnog te traceren. Tussentijds zal Vinted jou op de hoogte houden van de vorderingen in het onderzoek.

2.11 Ik heb mijn pakket in ontvangst genomen, maar de inhoud klopt niet.

Ontzettend vervelend uiteraard. Wij verzoeken je om contact op te nemen met de verantwoordelijke webshop. Zij zullen er alles aan doen om deze situatie met jou op te lossen.

2.12 Mijn QR code werkt niet, wat nu?

Wat vervelend dat de QR code niet werkt. We verzoeken je om contact op te nemen met de helpdesk van Vinted voor de juiste oplossing.

Ter informatie: QR codes van Vinted zijn precies 7 dagen geldig (Let op: vanaf het tijdstip van aanmaken).

3. Retourneren met Homerr

3.1 Hoe retourneer ik een pakket van een webshop via Homerr?

Wat fijn dat je ervoor hebt gekozen om je pakket op een duurzame manier te retourneren.

LET OP: Voor retouren van Zalando pakketten zie vraag 3.2

 1. Ga dan naar de website van de betreffende webshop en volg de instructies.
 2. Je ontvangt na het invullen van de gegevens een unieke QR-code per e-mail (let dus op dat je het juiste e-mailadres invult).
 3. Je geeft vervolgens je pakket af op een Homerr locatie bij jou in de buurt. Je toont op locatie de afbeelding van de QR code op je telefoon.
 4. De Homerr scant je QR-code en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket.
 5. De Homerr scant je QR-code en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket.
 6. Jij krijgt gelijk een e-mailbericht met de bevestiging en code van de zending. Let op dat je dit altijd op de locatie checkt. Het is je persoonlijke bewijs van verzenden.
 7. Via de code kan jij op track.homerr.com het retour volgen.
 8. Op het moment dat het pakket is aangekomen bij de webshop, ontvang je vanuit de webshop een bevestiging.

3.2 Hoe retourneer ik een pakket van Zalando via Homerr?

Zalando pakketten kunnen niet meer geretourneerd worden via Homerr.

3.3 Kan ik mijn ontvangen pakket van Vinted retourneren via Homerr?

Helaas is het (nog) niet mogelijk om een al in ontvangst genomen pakket van Vinted te retourneren. Wij adviseren je om contact op te nemen met de klantenservice van Vinted, wanneer jij vragen hebt over een item retourneren.

4. Particulier verzenden met Homerr

4.1 Hoe werkt particulier verzenden?

Op onze website heb je de optie om Particulier te verzenden via Homerr. Hierbij doorloop je de volgende stappen:

 • Via de optie verzenden kies je het juiste formaat pakket wat je wilt versturen.
 • Kies of jij je pakket enkel met te volgen track en trace code wilt verzenden of een extra verzekering wilt afsluiten
 • Vul vervolgens de voornaam en achternaam in van de ontvanger (dit moet wel overeenkomen met de gegevens op ID)
 • Vul vervolgens het e-mailadres en (optioneel) het telefoonnummer van de ontvanger in
 • Vul de postcode in van de ontvanger en selecteer de Homerr locatie die het dichtst in de buurt ligt, of de voorkeur van de ontvanger
 • Vul vervolgens je eigen voornaam en achternaam in
 • Vul ook je e-mailadres in en optioneel telefoonnummer. Zonder (juist) e-mail adres kunnen we geen QR code sturen voor verzending.
 • Ga akkoord met de algemene voorwaarden
 • Reken af via Visa, Eurocard of IDEAL
 • Je ontvangt per e-mail je QR code.

4.2 Hoe en waar geef ik mijn particuliere zending af?

Als verzender van het pakket heb jij een unieke QR code per mail van ons ontvangen:

 1. Geef je pakket af op een HomerrPunt bij jou in de buurt.
 2. Je toont op locatie de afbeelding van de QR code op je telefoon. 
 3. De Homerr scant je QR code (hierop staan de gegevens van de ontvanger) en plakt en scant vervolgens een barcodesticker op je pakket. Adresgegevens noteren is dus niet nodig. Noteer wel de laatste 6 cijfers van de cijferreeks die onder de QR code staat op je pakket.
 4. De Homerr volgt de juiste stappen in zijn app scherm en krijgt een Whoohoo wanneer het pakket goed is ingescand.
 5. Jij krijgt gelijk een e-mailbericht met de bevestiging van de zending. Let op dat je dit altijd op de locatie checkt. Het is je persoonlijke bewijs van verzenden.
4.3 Hoe kan ik mijn zending volgen en hoe weet ik of mijn pakket is afgeleverd?

Bij het aanmaken van de zending heb jij je voorkeur van afleverlocatie al doorgegeven. De ontvanger krijgt een e-mail met de adresgegevens en openingstijden zodra het pakket klaar ligt op de locatie om af te halen. Kijk op onze Track & Trace op www.homerr.com om de laatste status van je pakket te zien.

 • Je pakket is afgeleverd voor verzending: Het pakket is ingeleverd op een van onze locaties
 • Je pakket is opgehaald door de vervoerder: Het pakket is opgehaald en onderweg naar het sorteercentrum
 • Je pakket is aangekomen op ons distributiecentrum: Het pakket is gearriveerd op ons sorteercentrum en wordt gesorteerd
 • Je pakket is onderweg naar de door jou geselecteerde Homerr: Het pakket wordt momenteel vervoerd naar de afhaallocatie of staat klaar om vervoerd te worden voor het eerstvolgende levermoment. Omdat we niet iedere dag leveren en niet 's nachts werken kan deze status enkele dagen duren.
4.4 Hoe lang duurt het verzenden met Homerr?

Homerr is een duurzaam en sociaal netwerk. Wij geloven dat pakketbezorging slimmer en duurzamer kan. Daarom maken we gebruik van bestaande ritten en gebruiken de onbenutte capaciteit van vervoerders. Hiermee besparen we tot wel 79% CO2 per pakket en een hoop busjes op de weg. Next-day delivery is enorm belastend voor het milieu en vaak helemaal niet per se nodig.

Bij Homerr is de gemiddelde levertijd 3 tot 5 werkdagen, dit is afhankelijk van of je bijvoorbeeld enkel retour stuurt of van HomerrPunt naar HomerrPunt verzendt. De koeriers komen inmiddels meerdere keren per week langs onze HomerrPunten om pakketten te halen en brengen. Om CO2 te besparen doen we dit niet standaard iedere dag.

4.5 Welke afmetingen mag mijn pakket hebben?

Pakketten die verzonden worden via Homerr mogen een maximale afmeting hebben van 80x35x35cm. Helaas worden grotere pakketten geweigerd door de HomerrPunten.

Voor de particuliere verzending kun je de keuze maken uit 3 formaten:

Klein maximaal 40x27x10cm en maximaal 3 kg

Gemiddeld maximaal 50x35x15cm en maximaal 5 kg

Groot maximaal 80x35x35cm en maximaal 10 kg


4.6 Ik heb na betaling van een verzendlabel het label met de QR code niet in mijn mailbox ontvangen

Heb je al in je ongewenste mailbox gekeken? Wellicht is het hier terecht gekomen. Is dit niet het geval dan verzoeken we je contact op te nemen met de klantenservice en ons te voorzien van de volgende gegevens:

- Gegevens verzender (naam-emailadres)

- Gegevens ontvanger (naam-emailadres)

- Afschrijving van betaling


4.7 Mijn status staat al geruime tijd stil.

Wat vervelend, het lijkt erop alsof er iets mis gaat met het verzenden van het pakket. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

4.8 Ik heb mijn pakket ontvangen, maar de inhoud klopt niet.

Wat vervelend, we verzoeken je contact op te nemen met de verzender van het pakket. Wellicht heeft hij of zij de inhoud verwisseld met een ander pakket. Helaas kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van een pakket.

4.9 Mijn pakket is al geruime tijd onderweg en mijn track en trace status blijft ongewijzigd?

Wat vervelend dat je pakket nog niet is aangekomen op de juiste locatie. Voor meer informatie verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice.

4.10 Ik heb de verkeerde afleverlocatie gekozen of ik wil tussendoor het afleveradres aanpassen, kan dit?

Helaas is het niet mogelijk om tijdens de zending van het pakket nog aflevergegevens te wijzigen.

4.11 Mijn QR code werkt niet, wat nu?

Wat vervelend, het beste is om je ontvangen QR code en afbeelding naar ons te mailen, wij zullen dan kijken hoe we dit kunnen oplossen.

4.12 Kan ik mijn verzendlabel annuleren?

Helaas is het niet mogelijk om je verzendlabel te annuleren. Het ontvangen label is 30 dagen geldig. Je kan het eventueel gebruiken voor een volgende zending naar die ontvanger. Helaas kunnen wij dit bedrag niet restitueren.

5. Coronamaatregelen Pakketpunten

5.1 Wat betekent de lockdown voor onze Buurt-en ServicePunten?

Al onze particuliere BuurtPunten worden als essentieel gezien door de overheid en mogen geopend blijven. Een essentieel Homerr ServicePunt (zoals een supermarkt, een dierenwinkel, een drogisterij of een opticien) is nog steeds geopend (tot max. 20.00 uur). 

Een niet essentieel ServicePunt heeft een aanvullende maatregel, dat online bestellingen mogen worden opgehaald en geretourneerd tot 17.00 uur. (click en collect). Dit betekent dat deze ServicePunten geopend mogen blijven als pakketpunt. 

Momenteel zijn wij in kaart aan het brengen welke locaties, er ondanks de aanvullende maatregelen, toch besluiten om tijdelijk te sluiten. Wij zullen deze locaties spoedig van onze live kaart halen, zodat het voor jou duidelijk is welke locaties geopend zijn. 

5.2 Ik wil iets verzenden/bestellen en laten bezorgen via Homerr, kan dit?

Ja, op onze website is een actueel overzicht van de locaties te zien die geopend zijn. Wellicht is jouw HomerrPunt tijdelijk niet zichtbaar op onze kaart en momenteel gesloten, waardoor de afstand misschien net iets verder is dan gewenst. Wij vragen jou hiervoor om begrip.

5.3 Mijn pakket is onderweg of wordt gesorteerd, maar het gekozen Homerr Punt is niet zichtbaar op de kaart. Wat gebeurt er met mijn pakket?

De locatie is dan helaas tijdelijk gesloten vanwege de huidige lockdown maatregelen. Jouw pakket zal worden aangeboden aan een nabije alternatieve locatie. In sommige gebieden zal dit wat verder zijn dan jij van ons gewend bent. Je krijgt uiteraard een melding (per e-mail) als jouw pakket is afgeleverd met de adresgegevens.

5.4 Mijn pakket is al aangekomen op locatie, maar de locatie is gesloten.

Gesloten locaties nemen geen nieuwe pakketten meer aan. Mocht je pakket er onverhoopt nog liggen, dan worden deze week alle pakketten daar opgehaald om naar een alternatieve locatie te brengen. Je krijgt uiteraard een melding als jouw pakket is afgeleverd met de adresgegevens.

5.5 Na 14 dagen verloopt normaliter de ophaaltermijn van mijn pakket. De locatie is dicht, verloopt nu de ophaaltermijn en gaat mijn pakket retour?

Alle pakketten die momenteel getroffen zijn door de lockdown, worden later bezorgd en krijgen een langere afhaalmogelijkheid. Informeer wel altijd de desbetreffende webshop over de situatie.


5.6 Kan ik mijn afleveradres wijzigen als een bestelling al onderweg is?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Mocht het Homerr Punt gesloten zijn, dan gaan wij op zoek naar de meest dichtstbijzijnde alternatieve locatie. Je krijgt een automatische melding (e-mail) wanneer je pakket is aangekomen op de alternatieve locatie.

5.7 Ik heb mijn pakketje (retour) afgegeven bij een locatie voor verzending, wordt deze nog verzonden?

Ja, de locaties die op onze kaart zichtbaar zijn worden bezocht door onze koeriers voor ophaal en de levering van pakketten. Pakketten die op een locatie liggen welke onverhoopt gesloten is, worden alsnog opgehaald en verwerkt.

question

Chat met de chatbot

75% van onze websitegebruikers zegt goed geholpen te zijn door onze chatbot. Krijg direct antwoord op de veelgestelde vragen.

mail

Stuur ons een e-mail

Wij doen ons uiterste best om je mail binnen 48 uur te beantwoorden.