Onze missie

De missie van Homerr

Homerr biedt een duurzame en sociale oplossing in de problematiek rondom het ontvangen en terugsturen van pakketten. Consumenten zullen meer controle en zekerheid krijgen in de bezorging van hun pakket, waar en wanneer het hen uitkomt.
Altijd in de buurt én met een glimlach.

Een netwerk

dat bijdraagt

pakketje ophalen Homerr consument

Een netwerk

dat bijdraagt

Wij zijn een netwerk dat bestaat uit ServicePunten en BuurtPunten in Nederland en België. Consumenten kunnen hun pakket via onze HomerrPunten verzenden of laten bezorgen. Met ruime openingstijden, vaak dus ook in de avonduren. Op deze manier verbinden wij lokale ondernemers en mensen die regelmatig thuis zijn, met de buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de levering van hun online bestelling.

Wat ons uniek maakt? Verzenden gaat printloos.
Als verzendlabel ontvang jij een handige QR-code. Deze QR-code hoef je enkel alleen op jouw telefoon te laten zien bij het door jou geselecteerde HomerrPunt: snel en gemakkelijk.

Daarnaast vinden wij een duurzame toekomst belangrijk. Lees hier wat wij hiervoor doen.

Het ontstaan van Homerr

Homerr is een logistiek bedrijf dat als doel heeft om pakketbezorging sociaal en duurzamer te maken. De groei van online bestellingen zorgt voor druk op de last mile capaciteit (het laatste deel van het vervoer, vaak vanaf het depot naar het uiteindelijke afleveradres).
Dit zorgt voor meer bestelbusjes en drukte in de straat.

Sinds 2016 investeert Homerr in innovatieve oplossingen om de last mile bezorging efficiënter  en duurzamer te maken. Door gebruik te maken van bestaande routes en van de lege ruimtes in bestelbusjes, worden onnodige kilometers zoveel mogelijk beperkt. Maar ook door de uitbreiding van het distributienetwerk met de ServicePunten en BuurtPunten. Bij Homerr zijn wij toegewijd om de processen te verbeteren en om de beste online ervaring te creëren. Wij zijn trots op de bijdrage die wij nu al geleverd hebben en zijn gemotiveerd om te groeien.
Op naar een duurzame toekomst!

Waar draagt

Homerr aan bij?

Waar draagt

Homerr aan bij?

Buurtgenoten worden via het Homerr netwerk met elkaar in contact gebracht. Dit betekent dat Homerr lokaal bijdraagt aan sociale cohesie in de wijk. Doordat er minder busjes rondrijden, wordt de CO2-uitstoot verminderd. Een schone, hartelijke én veilige buurt voor iedereen.

Eenvoudig

Gemakkelijk een pakketje ophalen en retourneren op tijden dat het jou uitkomt, ook buiten kantooruren. Geen printer nodig!

Duurzaam

We maken gebruik van bestaande routes van pakketbezorgers. Zo gaat de uitstoot van onder meer CO2 en fijnstof omlaag. Goed voor het klimaat én goed voor de gezondheid.

Lokaal

Gemakkelijk een pakketje ophalen bij jouw buurtgenoten. Met Homerr verbinden we de buurt en zijn we altijd dichtbij.