Onze missie

De missie van Homerr

Homerr biedt een duurzame en sociale oplossing in de problematiek rondom het ontvangen en terugsturen van pakketten. Consumenten zullen meer controle en zekerheid krijgen in de bezorging van hun pakket, waar en wanneer het hen uitkomt. Altijd in de buurt én met een glimlach.

Een netwerk

dat bijdraagt

Een netwerk

dat bijdraagt

Wij zijn een netwerk dat bestaande uit particuliere en retail pakketpunten. Consumenten kunnen hun pakketje bij een van onze HomerrPunten verzenden of laten bezorgen. Vaak ook buiten reguliere openingstijden. Op deze manier verbinden wij mensen die regelmatig thuis zijn met buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de levering van hun pakket.

Het onstaan van Homerr

Homerr is ontstaan als oplossing voor een grootschalig probleem. In 2015 werden meer dan 200 miljoen pakketjes bij consumenten afgeleverd, maar liefst 30% van deze pakketjes werd niet in één keer de juiste geadresseerde afgeleverd. Gefrustreerde buren en een grote belasting van het milieu en wegennet waren het gevolg. In 2019 werden er bijna 400 miljoen pakketten vervoerd en dit zal de komende jaren alleen maar toenemen. Daarmee stijgt ook de vraag naar een duurzaam alternatief. Bij Homerr zijn we trots op de bijdrage die we nu al hebben kunnen bijdragen en blijven zoeken naar manieren om dit te verbeteren. Op naar een duurzame toekomst!
Nu 4 jaar later heeft Homerr een mooie bijdrage geleverd om dit probleem op te lossen. De e-commerce markt groeit nog steeds en daarom zijn wij trots dat we een duurzame en sociale oplossing kunnen bieden.
Samen met onze Homerrs maken we een einde aan de ongevraagde pakketbezorging bij buurtgenoten. Consumenten hebben daarnaast meer controle over hun pakketje, ze kunnen buiten reguliere openingstijden alsnog hun bestelling ophalen op een moment dat hen uitkomt.Op naar groei in de toekomst.

Waar draagt

Homerr aan bij?

Waar draagt

Homerr aan bij?

Buurtgenoten worden via het Homerr netwerk met elkaar in contact gebracht. Dit betekent dat Homerr lokaal bijdraagt aan sociale contacten in de wijk. Doordat er minder busjes rondrijden, wordt de CO2-uitstoot verminderd. Een schone, hartelijke én veilige buurt voor iedereen.

Eenvoudig

Gemakkelijk een pakketje ophalen en retourneren op tijden dat het jou uitkomt, ook buiten kantooruren. Geen printer nodig!

Duurzaam

We maken gebruik van bestaande routes van pakketbezorgers. Zo besparen we tot 79% CO-2 uitstoot per pakket.

Lokaal

Gemakkelijk een pakketje ophalen bij jouw buurtgenoten. Met Homerr verbinden we de buurt en zijn we altijd dichtbij.