Onze missie

De missie van Homerr

“Homerr maakt pakketbezorging klaar voor een duurzame toekomst waarin consumenten controle en zekerheid  hebben in de bezorging van een pakket, waar en wanneer het hen uitkomt. 
Altijd in de buurt én met een glimlach.”

Een netwerk dat
bijdraagt

Waar draagt Homerr aan bij?

Wij zijn een sociaal netwerk dat bestaande uit particuliere buurtpunten en retail servicepunten in Nederland, oftewel, HomerrPunten. Consumenten kunnen een hun pakketje bij een van onze HomerrPunten laten bezorgen om deze daar vervolgens op te halen, vaak ook buiten reguliere openingstijden. Op deze manier verbinden wij mensen die regelmatig thuis zijn met buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de levering van hun pakket. Buurtgenoten worden via het Homerr netwerk met elkaar in contact gebracht, waardoor de sociale contacten in de buurt worden verhoogd. Tevens maken wij gebruik van bestaande routes van pakketbezorgers waardoor de CO-2 uitstoot wordt verminderd. Een schone, hartelijke én veilige buurt voor iedereen!

Het onstaan van Homerr

Homerr is ontstaan als oplossing voor een grootschalig probleem. In 2015 werden meer dan 200 miljoen pakketjes bij consumenten afgeleverd, maar liefst 30% van deze pakketjes - oftwel 60 miljoen pakketjes - werden niet in één keer de juistegeadresseerde afgeleverd. Met gefrustreerde, geïrriteerde buren en een grote belasting van het milieu en wegennet als gevolg. De markt voor pakketbezorging blijft jaarlijks groeien - in 2019 werden er maar liefst 399 miljoen pakketten vervoerd- en daarmee ook de vraag naar een duurzaam alternatief. Daarom zijn wij trots dat we hieraan kunnen bijdragen. Op naar een duurzame toekomst!

Waar draagt
Homerr
aan bij?

Waar draagt
Homerr
aan bij?

Buurtgenoten worden via het Homerr netwerk met elkaar in contact gebracht. Dit betekent dat Homerr lokaal bijdraagt aan sociale contacten in de wijk. Doordat er minder busjes rondrijden, wordt de CO2-uitstoot verminderd. Een schone, hartelijke én veilige buurt voor iedereen.

Duurzaam

Eenvoudig

Gemakkelijk een pakketje ophalen en retourneren op tijden dat het jou uitkomt, ook buiten kantooruren. Geen printer nodig!

Duurzaam

We maken gebruik van bestaande routes van pakketbezorgers. Zo besparen we tot 79% CO-2 uitstoot per pakket.

Lokaal

Gemakkelijk een pakketje ophalen bij jouw buurtgenoten. Met Homerr verbinden we de buurt en zijn we altijd dichtbij.

Vraag informatie aan