De missie van Homerr

Onze Missie

“Homerr maakt pakketbezorging klaar voor een duurzame toekomst waarin consumenten controle en zekerheid  hebben in de bezorging van een pakket, waar en wanneer het hen uitkomt. 
Altijd in de buurt én met een glimlach.”

Een netwerk dat
bijdraagt

Wij zijn een hyperlokaal onafhankelijk netwerk, bestaande uit particuliere BuurtPunten en retail ServicePunten in Nederland. Consumenten kunnen een online bestelling bij een buurtgenoot laten bezorgen en vervolgens ophalen bij iemand in de buurt. Ook buiten reguliere openingstijden, op een moment dat het hen uitkomt. Op deze manier verbinden wij mensen die regelmatig thuis zijn met buurtgenoten die niet thuis kunnen zijn voor de levering van hun pakket.

Buurtgenoten worden via het Homerr netwerk met elkaar in contact gebracht. Dit betekent dat Homerr lokaal bijdraagt aan sociale contacten in de wijk. Doordat er minder busjes rondrijden, wordt de CO2-uitstoot verminderd. Een schone, hartelijke én veilige buurt voor iedereen.

Het onstaan van Homerr

Homerr is ontstaan als oplossing voor een grootschalig probleem. In 2015 werden meer dan 200 miljoen pakketjes bij consumenten afgeleverd, maar liefst 30% van deze pakketjes – oftewel 60 miljoen pakketjes – werden niet in één keer bij de juiste geadresseerde afgeleverd. Frustratie, geïrriteerde geïrriteerde buren en grote belasting van milieu en wegennet. Homerr is opgericht om dit probleem op te lossen, door consumenten weer de controle te geven over waar en wanneer een pakket bezorgd wordt willen wij een einde maken aan de problematiek bij het ontvangen en terug sturen van pakketten.
Nu 4 jaar later heeft Homerr een mooie bijdrage geleverd om dit probleem op te lossen. De e-commerce markt groeit nog steeds en daarom zijn wij trots dat we een duurzame en sociale oplossing kunnen bieden.
Samen met onze Homerrs maken we een einde aan de ongevraagde pakketbezorging bij buurtgenoten. Consumenten hebben daarnaast meer controle over hun pakketje, ze kunnen buiten reguliere openingstijden alsnog hun bestelling ophalen op een moment dat hen uitkomt.

Op naar groei in de toekomst.

Waar draagt
Homerr
aan bij?

Buurtgenoten worden via het Homerr netwerk met elkaar in contact gebracht. Dit betekent dat Homerr lokaal bijdraagt aan sociale contacten in de wijk. Doordat er minder busjes rondrijden, wordt de CO2-uitstoot verminderd. Een schone, hartelijke én veilige buurt voor iedereen.

Lokaal

Profiteer van de groei van online bestellingen en krijg een vergoeding voor het ontvangen van pakketjes voor jouw buurtgenoten

Sociaal en Duurzaam

Homerr brengt jou en je buren met elkaar in contact en je draagt bij aan een milieuvriendelijker Nederland

Flexibel

Een einde aan ongewenste levering van buurtbewoners die niet thuis zijn. Jij stelt je eigen bezorgtijden in
“Ik krijg eindelijk betaald voor de pakketjes die ik aanneem”
Vraag informatie aan