Het Homerr netwerk

Vind HomerrPunt

>
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vind HomerrPunt

>
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Het snelst groeiende netwerk van Nederland en België

Ons sociale netwerk bestaat uit Homerrs. Dit zijn BuurtPunten en ServicePunten bij jou in de buurt waar je jouw pakketjes rechtstreeks naartoe kunt sturen of wegbrengen. Heb je zelf interesse om Homerr te worden? Dat kan! Homerr is altijd op zoek naar gemotiveerde Homerrs om aan ons sociale netwerk toe te voegen. Laat je gegevens achter, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op.

BuurtPunten

Een vaste klant van Homerr - BuurtPunt Lena

BuurtPunten

BuurtPunten zijn particulieren die hun woning ter beschikking stellen als PickUp punt. Dit kunnen freelancers zijn, maar ook buurmannen of -vrouwen die regelmatig thuis zijn om pakketjes aan te nemen voor de buurt. BuurtPunten kunnen zelf de openingstijden instellen en daarom variëren de openingstijden. Meestal zijn ze na werktijd geopend, zodat jij op je gemak je pakketje kan ophalen.

ServicePunten

Een kijkje bij het ServicePunt van Rijwielenhandelaar en Sleutelservice

ServicePunten

ServicePunten zijn lokale ondernemingen binnen de retail of horeca, zoals bijvoorbeeld een koffietentje of bakker. ServicePunten hebben vaste openingstijden en de langste openingstijden in de buurt. ServicePunten geven de mogelijkheid aan klanten om het pakketje op te halen terwijl zij hun favoriete buurtwinkel bezoeken.

Buurthubs

Ons netwerk

Met alle BuurtPunten en ServicePunten samen zorgen wij voor het snelstgroeiende pick-up- en drop-off netwerk van de Benelux. Het kan dat wij een gebied over het hoofd hebben gezien. Mis jij een HomerrPunt in de buurt? Laat het ons weten en bouw samen mee aan ons duurzame netwerk.

Ja, ik wil meer weten